XVII Fira de les Bruixes. Comencem?

XVII Fira de les Bruixes. Comencem?

Després de la Festa Major de Sant Feliu Sassera, comença la temporada d’assajos i preparacions per la Fira de les Bruixes. Enguany comptarem amb la mateixa direcció artística que l’any passat: Montse Rodríguez i Tomeu Amer.

Tots els que volgueu participar d’alguna manera o d’altra a la Fira d’aquest any, esteu citats el pròxim dimarts dia 13 de setembre a les 8 del vespre a la sala superior de l’Ateneu. Si no podeu assistir a la reunió, podeu contactar amb nosaltres a través del formulari de contacte que trobareu al peu de pàgina, ens podeu enviar un missatge a través de la pàgina de Facebook de Fira de les Bruixes o bé podeu anar a apuntar-vos a l’Ajuntament, en horari d’oficina. Recordeu que estem oberts a tothom! També estimem els artistes dels pobles veïns 🙂

A continuació podeu llegir el correu de convocatòria que s’ha enviat als actors i les actrius que van participar l’any passat (de Montse Rodríguez i Tomeu Amer):

“Molt bon dia a tots, bruixes i bruixots!!!
Com cada any en aquestes dates comencem a engegar motors per a la Fira de Bruixes. Increíblement en Joan Ramon Soler ens ha tornat a comentar a en Tomeu i a mi si voldríem seguir guiant la Fira de les Bruixes aquest 2016. Molt a pesar nostre (😉) hem acabar dient que sí i ja estem inventant i escrivint les escenes que aquest any seran la via de transmissió d’aquesta història que va acompanyar el poble de Sant Feliu fa tant de temps…
Ens agradaria explicar-vos la nostra idea d’enguany i saber amb qui de vosaltres podem comptar, qui té ganes de fer un paperet petit, o un protagonista, qui vol experimentar amb les seves arts corporals, qui es vol divertir, xalar, jugar, riure i plorar amb nosaltres.
En fi, que en Tomeu i jo estem molt engrescats de retrobar-nos amb tots vosaltres i posar fil a l’agulla i ens agradaria molt que ens acompanyéssiu aquesta tardor, vosaltres i tots aquells que creieu que poden participar en el nostre espectacle.
Per tant:
Us convoquem el dimarts dia 13 de setembre a les 20h a la sala superior de l’Ateneu del poble.
Ganes de veure-us!!!
Un dels bruixots i una de les bruixotes”