Obrim termini d’inscripció per als firaires!

Obrim termini d’inscripció per als firaires!

Des d’avui mateix, si teniu una parada i esteu interessats en participar a la XIX Fira de les Bruixes oferint els vostres productes, podeu omplir el següent formulari o bé descarregar el formulari i enviar-nos-el per correu electrònic o per correu postal a l’Ajuntament de Sant Feliu Sasserra.

TERMINI D’INSCRIPCIÓ: fins al dia 1 d’octubre de 2018

 

Plaça Major, 1. -08274 Sant Feliu Sasserra

Telèfon 938 819 011 Fax 938 819 017

firabruixes@gmail.com

 

DESCARREGAR FORMULARI (.docx)

DESCARREGAR FORMULARI (.pdf)

 

Parada artesanalParada comercial

 

PREUS D’INSCRIPCIÓ

fins a 3 m ……………………. 30 €

de 3 a 6 m …………………… 40 €

a partir de 6 m ………….     5 € més per cada metre addicional

Parades de menjars preparats (xurreries, creperies…)…………….20€ suplement

 

PAGAMENT

Es farà per mitjà de transferència bancària en el moment de la confirmació de l’acceptació de la inscripció. L’últim dia per fer l’ingrés és el dia 12 d’octubre.

 

DADES BANCÀRIES PER FER LA TRANSFERÈNCIA

Ajuntament de Sant Feliu Sasserra. Fira de les Bruixes
BBVA
Núm. de compte ES97 0182 6035 41 0200003849 (en el pagament cal posar el nom de l’expositor que heu posat a la butlleta)

 

NOTES

  • El termini d’inscripció acaba el dia 1 d’octubre de 2018.
  • Cal respectar els horaris de muntatge i desmuntatge de les parades. Els expositors rebran un correu electrònic amb indicació del número i posició de la parada i l’hora de muntatge.
  • La reserva del lloc assignat per a la parada es mantindrà fins a les 8 del matí del dia 1 de novembre. A partir d’aquella hora es redistribuiran els espais que hagin quedat lliures.
  • Les parades han de seguir l’ambientació del segle XVII a Catalunya. Recordeu que no és una fira medieval ni tampoc halloween.
  • Els paradistes han d’anar vestits de l’època que tracta la fira. Es poden utilitzar camises i bruses blanques, pantalons de pana, faixes…
  • Els elements moderns d’ús imprescindible com caixes registradores, neveres etc. han de quedar integrats a l’ambientació de la parada, de manera que no quedin a la vista dels vianants.
  • Anirà a càrrec de cada expositor la instal·lació de la parada o estand, així com la llum, l’aigua o el material que necessiti.
  • Cal que la retolació de la parada sigui en català.
  • No es retornaran els diners de la inscripció si l’expositor no es presenta el dia de la fira o si la pluja o d’altres elements aliens a la voluntat de l’organització impedeixen el normal desenvolupament de la Fira de les Bruixes.