Butlleta d’inscripció de parades a la Fira

Butlleta d’inscripció de parades a la Fira

Ja està obert el període d’inscripció de parades per la Fira. Recordeu que teniu temps fins el dia 1 d’octubre de 2016.

Podeu omplir el següent formulari o bé descarregar-los la butlleta clicant AQUÍ.

 

PREUS D’INSCRIPCIÓ:
fins a 3 m ……………………. 30 €
de 3 a 6 m …………………… 40 €
a partir de 6 m …………. 5 € més per cada metre addicional

Parades de menjars preparats (xurreries, creperies… )………. 20€ de suplement

PAGAMENT
Es farà per mitjà de transferència bancària en el moment de la confirmació de l’acceptació de la inscripció. L’últim dia per fer l’ingrés és el dia 10 d’octubre.

DADES BANCÀRIES PER FER LA TRANSFERÈNCIA
Ajuntament de Sant Feliu Sasserra. Fira de les Bruixes
Catalunya Caixa 2013 Sucursal de Sant Feliu Sasserra 1318 DC 85
Núm. de compte 0200000270.

NOTES

. El termini d’inscripció acaba el dia 1 d’octubre de 2016.

. Presenteu carta d’artesà vigent.

. Cal respectar els horaris de muntatge i desmuntatge de les parades. Els expositors rebran un correu electrònic amb indicació del número i posició de la parada i l’hora de muntatge.

. La reserva del lloc assignat per a la parada es mantindrà fins a les 8 del matí del dia 1 de novembre. A partir d’aquella hora es redistribuiran els espais que hagin quedat lliures.

. Les parades han de seguir l’ambientació del segle XVII a Catalunya. Recordeu que no és una fira medieval ni tampoc halloween.

. Els paradistes han d’anar vestits de l’època que tracta la fira. Es poden utilitzar camises i bruses blanques, pantalons de pana, faixes…

. Els elements moderns d’ús imprescindible com caixes registradores, neveres etc. han de quedar integrats a l’ambientació de la parada, de manera que no quedin a la vista dels vianants.

. Anirà a càrrec de cada expositor la instal·lació de la parada o estand, així com la llum, l’aigua o el material que necessiti.

. Cal que la retolació de la parada sigui en català.

. No es retornaran els diners de la inscripció si l’expositor no es presenta el dia de la fira o si la pluja o d’altres elements aliens a la voluntat de l’organització impedeixen el normal desenvolupament de la Fira de les Bruixes.