4t Concurs d’Instagram Fira de les Bruixes

4t Concurs d’Instagram Fira de les Bruixes

Per quart any, l’Ajuntament de Sant Feliu Sasserra convoca un concurs d’Instagram en motiu de la Fira de les Bruixes.

Voleu guanyar dos menús degustació al Restaurant Cal Trumfo de la Torre d’Oristà?

Si és així, participeu al concurs!

El concurs s’iniciarà el 31 d’octubre a les 6 de la tarda i s’allargarà fins a les 10 del matí del dia 2 de novembre. Hi podrà participar tothom que vulgui a través de la plataforma Instagram amb l’etiqueta #firadelesbruixes2017.

Condicions
Entraran a formar part del concurs totes aquelles fotografies amb l’etiqueta #firadelesbruixes2017 que s’hagin publicat durant el període del concurs. El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb la Fes-ta Bruixa o la Fira de les Bruixes.
El concurs comença el 31 d’octubre de 2017 a les 18h i acaba el 2 de novembre a les 10h.
Els guanyadors/es seran contactats a través d’un missatge a la seva fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als comptes de Facebook i Twitter de la Fira de les Bruixes (@firabruixes) i en aquest web. Els guanyadors hauran de posar-se en contacte amb l’organització al correu firabruixes@gmail.com enviant la fotografia original amb la major resolució possible.

Les 10 fotografies més votades (incloent la fotografia guanyadora) seran exposades a la Biblioteca Municipal de Sant Feliu Sasserra. 

Les fotografies hauran d’estar fetes en el període del concurs. Se’n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran al concurs.
Les fotos han de ser originals.
La participació al concurs és gratuïta.

Ús de les imatges
Les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #firadelesbruixes2017 seran públiques al web de Fira de les Bruixes  (www.firabruixes.cat) i les xarxes socials.
Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per l’Ajuntament de Sant Feliu Sasserra per a futures campanyes de promoció de la fira o del poble.

La publicació d’imatges a Instagram amb l’etiqueta #firadelesbruixes2017 significa l’acceptació d’aquestes bases.

Ús de les dades
Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta #firadelesbruixes2017 implica el permís perquè ens posem en contacte amb els guanyadors a través d’un missatge a la fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals indicats anteriorment.

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer de l’Ajuntament de Sant Feliu Sasserra.

Premis i jurat
El jurat està format per:
a) Joan Ramon Soler, alcalde de Sant Feliu Sasserra.
b) Tomeu Amer i Montse Rodríguez, direcció artística de la Fira de les Bruixes.
c) Carme Boixader, bibliotecaria de Sant Feliu Sasserra.
El jurat emetrà públicament el seu veredicte el dilluns 6 de novembre de 2017.
La decisió del jurat és definitiva, però es reserva el dret a modificar la seva decisió si el guanyador/a no contacta amb l’organització abans de les 12h del divendres 10 de novembre. En aquest cas, es seleccionarà com a guanyadora la següent imatge amb més números de vots pel jurat.

Premi
Dos menús degustació al Restaurant Cal Trumfo de la Torre d’Oristà.

 

El premi no es podrà canviar per diners.
Addicional
L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.
La participació en el concurs implica l’acceptació de totes les condicions d’Instagram. Les podeu consultar a http://instagram.com/legal/terms/