3r Concurs d’Instagram Fira de les Bruixes

3r Concurs d’Instagram Fira de les Bruixes

Per tercer any, l’Ajuntament de Sant Feliu Sasserra convoca un concurs d’Instagram en motiu de la Fira de les Bruixes.

Voleu guanyar dos “Menús degustació de’n Perot Rocaguinarda” al Restaurant Fonda Sala d’Olost?

Si és així, participeu al concurs!

El concurs s’iniciarà el 31 d’octubre a les 6 de la tarda i s’allargarà fins a les 10 del matí del dia 2 de novembre. Hi podrà participar tothom que vulgui a través de la plataforma Instagram amb l’etiqueta #firadelesbruixes.

Condicions
Entraran a formar part del concurs totes aquelles fotografies amb l’etiqueta #firadelesbruixes que s’hagin publicat durant el període del concurs. El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb la Fes-ta Bruixa o la Fira de les Bruixes.
El concurs comença el 31 d’octubre de 2016 a les 18h i acaba el 2 de novembre a les 10h.
Els guanyadors/es seran contactats a través d’un missatge a la seva fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als comptes de Facebook i Twitter de la Fira de les Bruixes (@firabruixes) i en aquest web. Els guanyadors hauran de posar-se en contacte amb l’organització al correu firabruixes@gmail.com enviant la fotografia original amb la major resolució possible.
Les fotografies hauran d’estar fetes en el període del concurs. Se’n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran al concurs.
Les fotos han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil (Android/Iphone). Aquelles fetes amb càmeres de fotos quedaran automàticament descartades.
La participació al concurs és gratuïta.

Ús de les imatges
Les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #firadelesbruixes seran públiques al web de Fira de les Bruixes  (www.firabruixes.cat) i les xarxes socials.
Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per l’Ajuntament de Sant Feliu Sasserra per a futures campanyes de promoció de la fira o del poble.
La publicació d’imatges a Instagram amb l’etiqueta #firadelesbruixes significa l’acceptació d’aquestes bases.

Ús de les dades
Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta #firadelesbruixes implica el permís perquè ens posem en contacte amb els guanyadors a través d’un missatge a la fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals indicats anteriorment.

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer de l’Ajuntament de Sant Feliu Sasserra.

Premis i jurat
El jurat està format per:
a) Joan Ramon Soler, alcalde de Sant Feliu Sasserra.
b) Tomeu Amer i Montse Rodríguez, direcció artística de la Fira de les Bruixes.
c) Núria Codina, dinamitzador de les xarxes socials de la Fira de les Bruixes i el Centre d’Interpretació de la Bruixeria.
El jurat emetrà públicament el seu veredicte el divendres 4 de novembre de 2016.
La decisió del jurat és definitiva, però es reserva el dret a modificar la seva decisió si el guanyador/a no contacta amb l’organització abans de les 12h del dimarts 8 de novembre. En aquest cas, es seleccionarà com a guanyadora la següent imatge amb més números de vots pel jurat.

Premi
Dos menús del bandoder al Restaurant Fonda Sala d’Olost.

Sopa de tomàquet amb burrata i oli d’alfàbrega.
Saltat de bolets de temporada amb vieira i alls tendres.
Canelons de faisà a la crema de beixamel.
Bacallà confitat amb oli, romesco i cigrons d’Oristà.
Entrecot de vaca gallega laminat amb el seu acompanyament
O
Cua de bou estofada al vi negre del Penedès.
Pastís de nous amb gelat de torró.

Menú valorat en 55€ / persona.

El premi no es podrà canviar per diners.
Addicional
L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.
La participació en el concurs implica l’acceptació de totes les condicions d’Instagram. Les podeu consultar a http://instagram.com/legal/terms/